Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Powernap? Dit kussen ziet er idioot uit, maar is zálig

Struisvogelpolitiek was nog nooit zo ontspannend. Toegegeven, er is moed voor nodig om 'm in gezelschap over je hoofd te trekken. Het Ostrich-kussen (80 euro) ziet eruit alsof een bol knoflook is vreemdgegaan met een baal jersey. Maar het is een verrukkelijk ding om even een powernap mee te doen ...

Powernap? Dit kussen ziet er idioot uit, maar is zálig

Struisvogelpolitiek was nog nooit zo ontspannend.

Toegegeven, er is moed voor nodig om 'm in gezelschap over je hoofd te trekken. Het Ostrich-kussen (80 euro) ziet eruit alsof een bol knoflook is vreemdgegaan met een baal jersey. Maar het is een verrukkelijk ding om even een powernap mee te doen in de auto of achter je bureau. En bovendien een aanwinst als je lange vluchten graag slapend doorbrengt.

Het kussen heeft een luchtgat om onbelemmerd te kunnen ademen, maar maakt het heerlijk donker zodat je slaaphormonen snel in werking komen. Er zitten nog twee gaten in, waar je je handen desgewenst in kunst steken (lekker warm!)

De promo-foto's zijn hilarisch, maar niet serieus te nemen (tenzij je een millennial in een kantoortuin bent), maar het superzachte kussen mag er zijn, ook voor even een snel dutje op de bank: supercomfortabel.

Er is ook een Ostrich Light (36 euro) die vooral wordt aangeprezen als reiskussen.

Deze lijkt een beetje op een tulband die je over je ogen kunt schuiven voor een minisiësta en dient tegelijk als nekkussen (al lijkt ie dan wel een béétje op een brace).

Foto's © Ostrich

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in