Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gezellig: je kunt nu pizza's eten tussen de alpaca's

Een unieke ervaring met té lekkere pizza's. Dit wil jij toch ook?

pizza's eten alpaca's

Altijd al willen eten tussen de alpaca's? Goed nieuws! Alpaca Farm Vorstenbosch heeft namelijk de ultieme ervaring met alpaca's geopend. En nee, dan bedoelen we niet de classic high tea tussen de beestjes – wat we steeds vaker voorbij zien komen – maar juist in de vorm van een pizza proeverij.

Pizza proeverij tussen de alpaca's

In het gezelschap van superschattige alpaca's kun jij nu genieten van een overheerlijke pizza proeverij bij de Alpaca Farm Vorstenbosch. Tussen het knuffelen door geniet jij dus optimaal van de allerlekkerste SUGO-pizza's – die van origine uit Rome komen. Je hebt twee rondes de tijd om twee smaken pizza te kiezen. Het enige lastige? De keuze is reuze. Nóg leuker: de alpaca's mogen ook lekker meegenieten van de maaltijd. Wil jij dus ook je pizza delen met een alpaca, dan kan dat gewoon. Gezellig, toch?

@alpaca_vorstenbosch Dit moet je meegemaakt hebben! 🍕🦙✨ #alpaca #vorstenbosch #dieren #alpacavorstenbosch #koudedagen #alpacafarm #activiteiteninnederland #activiteit @Leonardo ♬ Feeling Good - Michael Bublé

Reserveren

Wil jij zo'n kans tussen de alpaca's dus niet mislopen, dan is het handig om van tevoren alvast te reserveren. Dit kun je gemakkelijk doen via de website van Alpaca Farm Vorstenbosch. Houdt er wel rekening mee dat je alleen kunt reserveren op zaterdagen en zondagen én tijdens de schoolvakanties tussen 12:00 en 14:00.

Wanneer jij een plekje hebt weten te bemachtigen kan jij al genieten van de heerlijke pizza's voor een bedrag van maar €19,50. Geloof het of niet, maar daar zit letterlijk álles bij in: alpacavoer en pizza's. Oké, niet alles, de drankjes kun je achteraf afrekenen. Maar alsnog echt een koopje!

Meerdere keuzes

We zeiden het al eerder, maar ook een alpaca high tea komt steeds vaker voor. Ben jij nou niet zo'n fan van een pizza proeverij, dan biedt de Alpaca Farm ook nog de mogelijkheid voor een high tea. Hier kun je dus lekker genieten van allerlei Engelse gerechtjes tussen de alpaca's. Ook kun je gewoon kiezen voor een lekkere lunch voor twee personen – natuurlijk wel tussen de alpaca's. Allemaal net zo leuk, als het maar wel in het bijzijn is van de schattige diertjes, toch?

Lifestyle
  • Fem-Fem
  • Adobe Stock