Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Paleis Het Loo: september is tuinmaand!

Museum Paleis Het Loo organiseert deze nazomer de September Tuinmaand, waarin de paleistuinen vier weken lang het toneel zijn voor uiteenlopende tuinactiviteiten met iedere dag een aantrekkelijk programma.   Publiek kan wekelijks een kijkje nemen achter de schermen in de Bloemenkamer van de Tuind...

Paleis Het Loo: september is tuinmaand!

Museum Paleis Het Loo organiseert deze nazomer de September Tuinmaand, waarin de paleistuinen vier weken lang het toneel zijn voor uiteenlopende tuinactiviteiten met iedere dag een aantrekkelijk programma.

Paleis Het Loo

Publiek kan wekelijks een kijkje

Paleis Het Loo

nemen achter de schermen in de Bloemenkamer van de Tuindienst, waar de verse boeketten voor het paleis worden gemaakt. Ook een bezoek aan de Pompenkelder, waar de fonteinen worden aangestuurd, behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn rondleidingen door de tuin en naar het paleisdak voor een weids uitzicht. Ook is er een fotowedstrijd en de tuinbaas en tuinconservator geven lezingen. Op het ‘mooiste terras van Nederland’, onder de Colonnades, is een proeverij van confituren uit de nieuwe productlijn van Paleis Het Loo.

Voor meer informatie en data kunt u kijken op www.paleishetloo.nl of bellen naar 055-577 24 00

Bewaren