Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oscars: Dunaway en Beatty mogen op herhaling

Weet je nog? Die blunder vorig jaar tijdens de Oscar-uitreiking? Per ongeluk kondigde het tweetal de verkeerde winnaar aan. La La Land in plaats van Moonlight. Consternatie alom. Nu konden Warren Beatty en Faye Dunaway daar ook niet zo veel aan doen. Ze kregen de verkeerde envelop mee het podium ...

Oscars: Dunaway en Beatty mogen op herhaling

Weet je nog? Die blunder vorig jaar tijdens de Oscar-uitreiking? Per ongeluk kondigde het tweetal de verkeerde winnaar aan. La La Land in plaats van Moonlight. Consternatie alom.

Nu konden Warren Beatty en Faye Dunaway daar ook niet zo veel aan doen. Ze kregen de verkeerde envelop mee het podium op. Beatty probeerde nog wat tijd te winnen toen hij zag dat de naam van Emma Stone (La La Land) op de kaart stond, de winnares voor de Oscar voor beste actrice.

Maar toen Dunaway de filmnaam zag staan, riep ze pardoes La La Land tot winnaar uit.

Repetities

Bronnen hebben het tweetal bij de repetities van de uitreiking van de Academy Awards gezien. Zondagnacht (Nederlandse tijd) worden ze uitgereikt. Mogen ze het nog een keer proberen? Wij zijn benieuwd!

Hier zijn de (tenenkrommende) beelden van vorig jaar:

Met de twee accountants van PricewaterhouseCoopers (PwC) die verantwoordelijk waren voor het verstrekken van de (on)juiste enveloppen, liep het minder goed af. Zij zijn dit jaar niet meer welkom bij het filmgala.

Wel fijn trouwens. NET 5 zendt het event live uit, maar geeft ook nog een samenvatting op maandagavond.

Bron: NU.nl. Beeld: Hollandse Hoogte.