Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes bij VN in New York

Internationale rollen voor Willem-Alexander en Máxima. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn samen in New York. Daar namen ze deel aan 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN).  Ze arriveerden al vroeg, om 08:00 plaatselijke tijd.  En ZM had voor de gelegenheid een mooie ...

Oranjes bij VN in New York

Internationale rollen voor Willem-Alexander en Máxima.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn samen in New York. Daar namen ze deel aan 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). 

Ze arriveerden al vroeg, om 08:00 plaatselijke tijd. 

En ZM had voor de gelegenheid een mooie map onder zijn arm, in plaats van zijn gebruikelijke kartonnen folders en losse blaadjes. 

De koning leidt in New York de delegatie van het Koninkrijk der Nederlanden...

...en er was ook nog tijd voor een casual kiekje #vrolijkschoolreisje

Willem-Alexander hield een toespraak tijdens het algemeen debat van de AVVN. Dat was niet voor het eerst, in 2015 sprak hij de 70ste Algemene Vergadering ook al eens toe. ZM ging in zijn huidige toespraak onder meer in op het belang van multilaterale samenwerking tussen de VN-lidstaten ten behoeve van vrede, recht en ontwikkeling. Tevens stipte hij het belang van gezamenlijke actie in het licht van klimaatverandering aan.