Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oprah deelt verrassende nieuwe look en het verhaal erachter

Filmfans kunnen niet wachten tot het 9 maart is, want dan verschijnt de spectaculaire film A Wrinkle In Time, met niemand minder dan Oprah Winfrey als heks.  Van de Disney-film werd gisteravond een tipje van de sluier opgelicht tijdens de American Music Awards. Oprah deelde de video ook en het fi...

Oprah deelt verrassende nieuwe look en het verhaal erachter

Filmfans kunnen niet wachten tot het 9 maart is, want dan verschijnt de spectaculaire film A Wrinkle In Time, met niemand minder dan Oprah Winfrey als heks. 

Van de Disney-film werd gisteravond een tipje van de sluier opgelicht tijdens de American Music Awards. Oprah deelde de video ook en het filmpje vliegt inmiddels de wereld over.

Lees ook: Ruim 19 kilo lichter: Oprah Winfrey vertelt het geheim achter haar dieet

Helpende heksen

De korte video introduceert drie heksen: Mrs. Who (Mindy Kaling), Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon) en Mrs. Which (Oprah Winfrey), die hoofdrolspeler Meg Murray (gespeeld door Storm Reid) helpen op haar reis door tijd en ruimte om haar vader te redden. 

In Amerika is de film vanaf 9 maart 2018 te zien, wanneer A Wrinkle In Time in Nederland verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.