Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op zoek naar hét interieurtalent van 2021!

Wie kleedt die kale muur het mooist aan? Kijktip voor wie houdt van mooi wonen, stijl, sfeer maken en gezelligheid. Amateur interieurtalenten gaan vanaf 24 oktober de strijd met elkaar aan in het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. De tien talenten, afkomstig uit Nederland ...

Op zoek naar hét interieurtalent van 2021!

Wie kleedt die kale muur het mooist aan?

Kijktip voor wie houdt van mooi wonen, stijl, sfeer maken en gezelligheid. Amateur interieurtalenten gaan vanaf 24 oktober de strijd met elkaar aan in het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’.

De tien talenten, afkomstig uit Nederland en België, halen alles uit de kast om hun stylingcreativiteit aan de vakjury te tonen. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde titel ‘Grootste Interieurtalent van Nederland en België’ en krijgt een eigen online reeks over interieur.

In het programma gaat vtwonen op zoek naar diegene die de saaiste muur laat stralen, die een kale hoek onweerstaanbaar maakt en die een degelijke tafel sterallure geeft.

In de zoektocht naar hét stylingtalent van Nederland en België gaven meer dan 400 interieurfanaten zich op via vtwonen.nl en vtwonen.be. Na een spannende tweede ronde waarbij 30 kandidaten aan de slag mochten met een opdracht, bleven er 10 stylingtalenten over. Dit najaar gaan zij de strijd met elkaar aan in het gloednieuwe televisieprogramma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen.

De 10 amateur interieurtalenten uit Nederland en België nemen het in acht afleveringen tegen elkaar op in een spannende afvalrace. Wie heeft het juiste gevoel voor stijl, is op de hoogte van de laatste woontrends en weet alles perfect te combineren?

De vakjury, bestaande uit interieurstylist Frans Uyterlinde en interieurfotograaf Muk van Lil, beoordeelt en kiest hét vtwonen interieurtalent van 2021. De Vlaamse Sieg De Doncker presenteert het programma.

‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ wordt in Nederland uitgezonden bij SBS6 (vanaf 24 oktober om 17:30 uur) en is in België te zien bij vtm.

Foto's (c) vtwonen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in