Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op parfumreis met de Discovery Set

Geef een Otentic beleving cadeau! Op zoek naar een cadeautje waarmee je iemand echt verrast? Je kunt iemand nu een parfumontdekkingsreis schenken met de Discovery Set van Otentic Perfumes. Die ken je al van de parfumgarderobe en het label is de eerste om toe te geven dat de keuze bij hen enorm is...

Op parfumreis met de Discovery Set

Geef een Otentic beleving cadeau!

Op zoek naar een cadeautje waarmee je iemand echt verrast? Je kunt iemand nu een parfumontdekkingsreis schenken met de Discovery Set van Otentic Perfumes. Die ken je al van de parfumgarderobe en het label is de eerste om toe te geven dat de keuze bij hen enorm is. Daarom hebben ze iets leuks verzonnen om toch op een makkelijke manier een match made in perfume heaven te vinden.

Een parfum ruikt bij iedereen weer net even anders, omdat elke huid een andere lichaamsgeur heeft. Vaak weet iemand wel welke geurfamilie goed bij haar past, maar is het zoeken naar de volmaakte nuance binnen die familie best lastig. Daarom is er nu de Otentic Perfumes Discovery Set om te helpen met kiezen uit het uitgebreide assortiment met hoogwaardige geuren. Leuk om te geven, zodat iemand zelf in alle rust het parfum kan kiezen dat haar het meest aanspreekt. Maar ook een idee om op je eigen verlanglijstje te zetten, om zelf de geurstijlen te ontdekken waar je blij van wordt.

Lekker thuis, in alle rust in een vertrouwde omgeving, kunnen zo aan de hand van een aantal simpele stappen favoriete parfums worden getest met de handige 2ml verstuivers. Het is een olfactorisch avontuur dat draait om instinct en zintuigen, waarbij je vanzelf de geuren ontdekt die voor je gemaakt lijken te zijn. Ideaal als origineel cadeau voor iemand waarvan je niet zo goed weet waar ze van houdt.  

De Otentic Discovery Set wordt geleverd in een mooie doos met een brochure, parfumsamples naar keuze en testkaartjes om de parfums op te verstuiven. Er zit ook een handleiding bij voor het testen van de parfums en last but not least een voucher waarmee je het aankoopbedrag van € 15,- terug krijgt bij besteding vanaf € 85,-. Deze korting is geldig in één van de Otentic winkels, maar ook online in de webshop.Je hebt keuze uit 11 verschillende sets, van elke geurlijn (dat zijn er acht), de Pure-lijn, een bestsellerset én een set die je helemaal zelf kunt samenstellen. Veel plezier met kiezen! 

Foto's © Otentic Perfumes