Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Donald Trump weet nu: internetfilmpjes achtervolgen je nog járen

Het was een lolletje tijdens de Emmy's, zes jaar geleden. Donald Trump zong destijds samen met Will & Grace-ster Megan Mullally hun versie van de boerderij-klassieker (ken jij 'm nog?) Green Acres. Toen was het nog een grappige act tijdens het uitreiken van de prestigieuze tv-prijzen. Zo zal ook ...

Ook Donald Trump weet nu: internetfilmpjes achtervolgen je nog járen

Het was een lolletje tijdens de Emmy's, zes jaar geleden. Donald Trump zong destijds samen met Will & Grace-ster Megan Mullally hun versie van de boerderij-klassieker (ken jij 'm nog?) Green Acres.

Toen was het nog een grappige act tijdens het uitreiken van de prestigieuze tv-prijzen. Zo zal ook Mullally (beroemd geworden als Karen Walker, de verwende diva met snerpende stem in Will & Grace) het ook hebben gezien. 

Lees ook: Máxima en Ivanka Trump hebben duidelijk een klik in Berlijn

Gemengde gevoelens

En Trump zong niet gehéél onverdienstelijk. Maar inmiddels is Trump de president van Amerika, en zeker niet bij iedereen geliefd. Het schijnt dat Mullally met gemengde gevoelens op dit optreden terugkijkt. En anders Trump wel: dit soort filmpjes verdwijnt nooit meer van het world wide web. Of zal hij als president nog wel een paar ingangen weten om het verspreiden van deze video ongedaan te maken?

De originele acteurs uit dé tv-hit van 1965 tot 1971: Eddie Albert en Eva Gabor.

Dat gezicht van Ellen DeGeneres...

Hoe dan ook, één ding is zeker: Emmy-presentatrice Ellen DeGeneres was toen al geen fan van Trump. Haar gezicht spreekt boekdelen.