Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Om van te smelten, deze Marks & Spencer kerstvideo met Paddington Bear

Ja, het is nog vroeg in het seizoen. Maar we zijn fan van Engeland, en de Britten kennen geen Sinterklaas, dus zij overstelpen iedereen nu al met de holiday season. En daar zijn we stiekem maar wat blij mee.  Want het is ook het seizoen van de mooiste kerstreclames. We lieten er afgelopen week al...

Om van te smelten, deze Marks & Spencer kerstvideo met Paddington Bear

Ja, het is nog vroeg in het seizoen. Maar we zijn fan van Engeland, en de Britten kennen geen Sinterklaas, dus zij overstelpen iedereen nu al met de holiday season. En daar zijn we stiekem maar wat blij mee. 

Want het is ook het seizoen van de mooiste kerstreclames. We lieten er afgelopen week al een paar zien en we willen jullie deze van Marks & Spencer natuurlijk ook niet onthouden.

Lees ook: De eerste kerstcommercials zijn er weer!

Bent u dat, kerstman?

In deze sfeervolle reclame schittert niemand minder dan het Britse knuffel-icoon Paddington Bear. Het beertje steelt de show in dit filmpje, waarin hij een inbreker aanziet voor de kerstman.

Als hij de cadeaus in de zak van de man ziet, bestemd voor buren en vrienden, staat Paddington erop om ze mee te helpen uitdelen. En dan... Afijn, kijk zelf maar.

Bron: Hello Magazine