Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Olympisch kampioene Anky van Grunsven

'Morgen wil ik beter zijn dan vandaag'. Het brabantse land oogt als een stilleven uit de gouden eeuw. Dorpen met namen als Mariaheide en Erp sieren het vlakke, groene, rustgevende landschap. Niets wijst erop dat we straks oog in oog staan met een dame die wereldwijd op handen gedragen wordt: drie...

Olympisch kampioene Anky van Grunsven

'Morgen wil ik beter zijn dan vandaag'.

Het brabantse land oogt als een stilleven uit de gouden eeuw. Dorpen met namen als Mariaheide en Erp sieren het vlakke, groene, rustgevende landschap. Niets wijst erop dat we straks oog in oog staan met een dame die wereldwijd op handen gedragen wordt: drievoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven.

Anky van Grunsven (44) leidt een international miljoenenbedrijf. "Eerlijk gezegd maakt me dat niet zo veel uit. Ik ben trots op de manier waarop ik mijn leven zinvol maak. Wat anderen van mij vinden, is niet belangrijk. Ik hecht waarde aan de mening van Sjef, mijn familie en vrienden, dat zijn de mensen die ertoe doen. En als ik met mijn bekendheid iets voor een ander kan betekenen, zal ik dat nooit laten,"

Lees het juli nummer van Nouveau voor het volledige interview.