Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oei: deze sterrenbeelden kunnen het minst goed tegen alcohol

Staat die van jou er tussen?

drank

Of ze nu van plan zijn te genieten van een klein drankje of losgaan op een groot feest, bepaalde sterrenbeelden lijken altijd een glaasje te veel te nemen. Deze sterrenbeelden staan er dan ook om bekend regelmatig dronken te zijn. Betrap jij jezelf hier ook vaak op? Dan behoor je waarschijnlijk tot een van deze sterrenbeelden:

Vissen

Vissen zijn dol op drank, of het nu gaat om een biertje, cocktail of shotje. Maar vooral van wijnproeverijen gaat hun hartje sneller kloppen, aangezien ze echte wijnsnobs zijn die graag met feitjes strooien. Het probleem? Vissen kunnen zich niet beheersen. Eén drankje? Dat worden er al snel meer mede door hun emotionele gevoeligheid. Ze grijpen vaak naar alcohol om te ontspannen of emoties te dempen. Het is belangrijk voor Vissen om zich hiervan bewust te zijn en gezondere manieren te vinden om met hun gevoelens om te gaan.

Ram

Rammen zijn sociale drinkers en dol op avontuur en impulsiviteit. Een avondje uit met vrienden is niet compleet zonder een paar drankjes volgens dit sterrenbeeld. Ze proberen soms wat rustiger aan te doen, maar onder sociale druk bezwijken ze snel. Helaas kunnen ze niet goed tegen een kater. Het is belangrijk voor Rammen om bewust te zijn van hun neiging tot overdaad en te streven naar een evenwichtigere benadering van genieten. Luister naar je innerlijke stem en wees lief voor jezelf, zodat je de juiste balans vindt.

Schorpioen

Schorpioenen zijn vaak rusteloos en piekeren veel. Om zichzelf te kalmeren en op te vrolijken, grijpen ze soms naar de fles, hoewel ze weten dat dit hun problemen niet oplost. Hun intense en passionele aard kan hen soms te ver drijven. Het is belangrijk voor Schorpioenen om bewust te blijven van hun grenzen en balans te vinden. Blijf alert en geniet met mate, Schorpioen!

Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • Adobe Stock