Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Matinee met Bron Fine Dutch Jewelry

Liever puur dan perfect is het credo van Juwelenhuis Bron, partner van Nouveau Matinee. Bron had altijd al een voorliefde voor edelstenen die eruitzien zoals de natuur ze bedoeld heeft. Oorspronkelijk, net als de vrouwen voor wie de juwelen zijn gemaakt. De ontwerpen zijn tijdloos, getuigen van H...

Nouveau Matinee met Bron Fine Dutch Jewelry

Liever puur dan perfect is het credo van Juwelenhuis Bron, partner van Nouveau Matinee.

Bron had altijd al een voorliefde voor edelstenen die eruitzien zoals de natuur ze bedoeld heeft. Oorspronkelijk, net als de vrouwen voor wie de juwelen zijn gemaakt. De ontwerpen zijn tijdloos, getuigen van Hollandse realiteitszin én vakmansschap.

Dat laatste is de reden waarom Bron al honderddertig jaar gevestigd is in de Nederlandse goud- en zilverstad Schoonhoven. Daar, in het eigen atelier, wordt alles ontworpen en vervolgens door edelsmeden gemaakt. Traditie wordt knap gecombineerd met het plezier in vormgeving.

EINDELOOS COMBINEREN

Elk jaar selecteert Bron alleen de fraaiste edelstenen voor zijn ontwerpen. Daarbij hebben de ontwerpers duidelijk een voorliefde voor zichtbaar echte stenen, stenen met ‘leven’. Dat sluit naadloos aan bij het profiel van de Bron-vrouw.

Vrouwen die midden in het leven staan, ongeacht hun leeftijd. De oorbellen, ringen en armbanden zijn veelzijdig; ze laten zich eindeloos combineren. Niet alleen met allerlei looks, maar ook met elkaar.

Heleen Bron, vierde generatie, uit een familie van edelsmeden: ‘Dat is ook precies wat we willen. Onze juwelen zijn bedoeld om gedragen te worden, het liefst elke dag. Wat wij maken, is ongedwongen luxe.’

BESTEL HIER JE TICKETS