Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau lezersaanbieding: Masterly Den Haag

Een dag vol kunst en design met Masterly Den Haag. Een nieuw, jaarlijks festival voor Oude Meesters en Dutch Design. Jij, als Nouveau-lezer, krijgt een mooie korting met deze lezersaanbieding. In drie monumentale panden aan de statige Lange Vijverberg kun je het exclusieve Masterly The Hague bezo...

Nouveau lezersaanbieding: Masterly Den Haag

Een dag vol kunst en design met Masterly Den Haag. Een nieuw, jaarlijks festival voor Oude Meesters en Dutch Design. Jij, als Nouveau-lezer, krijgt een mooie korting met deze lezersaanbieding.

In drie monumentale panden aan de statige Lange Vijverberg kun je het exclusieve Masterly The Hague bezoeken van 20 t/m 23 september. Het wordt een spannende combinatie van historische schilderkunst met moderne meesters van het ontwerp: van Rembrandt van Rijn tot Viktor & Rolf.

Zo’n zestig designers exposeren het werk dat ze speciaal hiervoor creëerden, gekoppeld aan een historisch werk. Je zult niet alleen anders gaan kijken naar Old Master Paintings en Dutch Design - je kunt ze ook nog kopen. Daarna kun je neerstrijken bij het stijlvolle Hotel Des Indes.

Nouveau Lezersaanbieding

Bezoek Masterly The Hague, het nieuwe jaarlijkse festival voor Oude Meesters en Dutch Design, en geniet daarna van koffie of thee met taart in het illustere Hotel Des Indes.

Nouveau-lezers betalen daarvoor nu maar € 19,50 p.p. in plaats van € 27,50! De prijs is inclusief toegangskaart en een fraaie catalogus.

Datum: 20 t/m 23 september 2018

Locaties: Lange Vijverberg 14, 15 en 16 en Hotel Des Indes, Lange Voorhout 54 – 56, Den Haag

Meld je snel aan