Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Cursus: zo maak je nóg mooiere foto's

Geweldige aanbieding in onze voordeelshop! Wie graag foto's maakt, kent het verschil tussen een goed en een geweldige foto. Nouveau heeft een geweldige aanbieding om je verder te bekwamen in fotografie en foto's bewerken.   De trainingen Deze cursus bestaat uit drie top online trainingen en het m...

Nouveau Cursus: zo maak je nóg mooiere foto's

Geweldige aanbieding in onze voordeelshop!

Wie graag foto's maakt, kent het verschil tussen een goed en een geweldige foto. Nouveau heeft een geweldige aanbieding om je verder te bekwamen in fotografie en foto's bewerken.  

De trainingen

Deze cursus bestaat uit drie top online trainingen en het meest uitgebreide pakket aan rechtenvrij stockmateriaal ter wereld!

Cursus 1. Fotografie voor beginners (met certificaat)

Cursus 2. Fotomarketing (met certificaat)

Cursus 3. Photoshop (met certificaat)

Stockmateriaal (rechtenvrij)

Cursus 1. Fotografie voor beginners

Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto’s bewerken eenvoudig is. Een góede foto maken is echter wat anders dan op een knopje drukken. Daarvoor moet je niet alleen het juiste voorwerp of de juiste situatie voor de digitale spiegelreflex camera hebben. Je moet dan ook inzicht hebben in enkele technische aspecten rond digitaal fotograferen.

In deze online cursus digitale fotografie vind je veel tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantielocatie. Elk hoofdstuk van deze fotocursus bevat tips van professionele fotografen, die telkens een ander aspect van digitale fotografie belichten. Hopelijk behoren mislukte digitale foto’s dankzij deze super tips vanaf nu tot het verleden!

Duur: 4 uur | Soort: video | Taal: Nederlands | Toegang: 12 maanden, online | Certificaat: bij slagen van een online examen

Cursus 2. Fotomarketing

Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij. Mensen zitten niet meer te wachten op lege reclameboodschappen. De praktijk wijst uit dat foto’s twee keer zoveel likes krijgen als tekstupdates. Sterker nog: de opmars van visuele content is de grootste recente trend op social media.

Wil jij weten hoe je foto’s resultaatgericht kunt inzetten? Hoe jouw foto’s voor meer interactie en bezoekers kunnen zorgen? En hoe foto’s ervoor kunnen zorgen dat een websitebezoeker een betalende klant wordt? Dit en nog veel meer leer je in deze fotomarketingtraining. Een must voor iedere ondernemer en interessant voor consumenten die van foto’s houden, maar ook als je overweegt een site te bouwen.

Cursus 3. Photoshop

Photoshop cursus - online inclusief examen en certificaat + bonussen. Hoe maak ik mijn tanden net iets witter op die profielfoto? Of hoe pas ik de achtergrond van de foto aan? Hoe krijg ik de horizon recht? Deze eenvoudige cursus Photoshop CC maakt het makkelijk om snel onder de knie te krijgen hoe je iedere foto aan je wensen aan kunt passen.

Photoshop is de meest gebruikte software voor beeldbewerking ter wereld. Het wordt door vrijwel ieder bedrijf gebruikt om afbeeldingen voor hun webpagina er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarnaast wordt het door veel particulieren gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Met slechte foto’s maak je een slechte eerste indruk. Deze cursus helpt je om het niet zo ver te laten komen.

Duur: 1,5 uur | Online: Ja | Toegang 12 maanden | Nederlands: Ja

Je vindt alle verdere informatie over de cursus – nu verkrijgbaar met hoge korting - in de Nouveau Voordeelshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in