Nouveau Cultuur & Museum weekend!

Nouveau Cultuur & Museum weekend!

Op 7 en 8 oktober krijg je op vertoon van editie 12 van NOUVEAU het tweede toegangskaartje gratis bij tal van musea en kunst instellingen.

Veel musea doen daar nog een extra cadeautje bovenop, zoals 20% korting in de museumwinkel, een speciale rondleiding door een kunstkenner, een gratis affiche óf een andere attentie. Redacteuren van NOUVEAU zijn op de diverse locaties aanwezig om jou persoonlijk te begroeten en samen met jou van de tentoonstellingen en concerten te genieten.Deelnemende musea:CODA Museum in ApeldoornKasteel - Museum Sypesteyn in LoosdrechtHet Scheepvaartmuseum in AmsterdamKunsthal in RotterdamCOBRA Museum in AmstelveenNatuurmuseum FryslanGroninger Museum in GroningenZuiderzeemuseum in EnkhuizenMuseum Van Loon in AmsterdamMuseum de Fundatie in ZwolleHaags Historisch Museum in Den HaagMuziekgebouw aan het IJ

Voorwaarden:De enige voorwaarde is dat je NOUVEAU editie 12 (verschijnt op 19 september) laat zien aan de kassa van het museum of de culturele instelling. NOUVEAU kost €5,99 en editie 12 is vanaf 19 september te koop bij vrijwel alle tijdschriftenwinkels en supermarkten.

Er zijn twee uitzonderingen:

  1. Bij het Zuiderzee Museum moet je de bon inleveren die op pagina 162 van NOUVEAU staat en dan krijg je het tweede kaartje gratis.
  2. Het Muziekgebouw aan het IJ geeft 50% korting op twee prachtige concerten. Waaronder één prachtig klassiek concert en één concert met een mix van klassiek, jazz en oosterse muziek. Je krijgt ene kortingscode en daarmee reserveer je de kaarten. De kortingscode vindt je in NOUVEAU en deze is geldig van 19 september tot 8 oktober. Reserveer snel want vol is vol.

We zien je graag op 7 en/of 8 oktober!

Met culturele groet,

De redactie NOUVEAU

Houd ook onze nieuwsbrieven en onze Facebookpagina (www.facebook.com/nouveau.nl) in de gaten voor het laatste nieuws over het NOUVEAU Museumweekend.