Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU-ARRANGEMENT: KRUISHERENHOTEL IN MAASTRICHT

KRUISHERENHOTEL IN MAASTRICHT Het Kruisherenhotel past helemaal bij de savoir-vivrementaliteit van de Maastrichtenaren. Het voormalige 15de-eeuwse klooster van de Orde van de Kruisheren is samen met monumentale kerk getransformeerd tot een bijzonder designhotel. De eigentijdse lichtobjecten die d...

NOUVEAU-ARRANGEMENT: KRUISHERENHOTEL IN MAASTRICHT

KRUISHERENHOTEL IN MAASTRICHTHet Kruisherenhotel past helemaal bij de savoir-vivrementaliteit van de Maastrichtenaren. Het voormalige 15de-eeuwse klooster van de Orde van de Kruisheren is samen met monumentale kerk getransformeerd tot een bijzonder designhotel. De eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven, zorgen voor een bijna buitenaardse sfeer. De kerk is omgetoverd tot een ruimte met verschillende loungehoeken, een receptie, een bibliotheek en een wijnbar met een unieke bovengrondse wijnkelder. De entresol is de plek voor ontbijt, lunch en diner. Het Kruisherenhotel beschikt over zestig, individueel gedecoreerde design-Deluxe-kamers en maakt samen met Château Neercanne, Winselerhof en Château St. Gerlach deel uit van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Nouveau-arrangement

Prijs: € 149,50 p.p. o.b.v. twee personen per kamer. Inbegrepen: 1x culinair driegangenmenu, 1x overnachting in een Deluxe-kamer, 1x hemels ontbijtbuffet.

Geldig

Dit arrangement is geldig van 1 februari tot 30 juni 2015 (m.u.v. 11 t/m 21 maart 2015). Voor dit arrangement is slechts een beperkt aantal kamers per nacht beschikbaar. Indien deze kamers reeds geboekt zijn, gelden de reguliere tarieven. Indien deze kamers reeds geboekt zijn, gelden de reguliere tarieven. Niet inbegrepen: verblijfsheffing à € 5,25 p.p.p.n. en valet parking-service à € 33,- per auto, per nacht.

Reserveren

Via tel. 043-329 20 20 of kruisherenhotel@chateauhotels.nl o.v.v. Nouveau.

Website

www.chateauhotels.nl/kruisherenhotel-maastricht