Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU-ARRANGEMENT: HOTEL BOTTICELLI IN MAASTRICHT

HOTEL BOTTICELLI IN MAASTRICHT Alles in Hotel Botticelli ademt romantiek en een grote liefde voor de Italiaanse renaissance! De achttien kamers van Botticelli in het karakteristieke Jekerkwartier zijn verdeeld over het oorspronkelijke wijnkoophuis en het achterhuis. Een espresso of goddelijke Ita...

NOUVEAU-ARRANGEMENT: HOTEL BOTTICELLI IN MAASTRICHT

HOTEL BOTTICELLI IN MAASTRICHT

Alles in Hotel Botticelli ademt romantiek en een grote liefde voor de Italiaanse renaissance! De achttien kamers van Botticelli in het karakteristieke Jekerkwartier zijn verdeeld over het oorspronkelijke wijnkoophuis en het achterhuis. Een espresso of goddelijke Italiaanse wijn drinkt u in de Salotto, lounge of bij mooi weer in de romantische mediterrane binnentuin. Ondanks de centrale ligging, in de schaduw van de Sint-Servaasbasiliek en het Vrijthof, is het verrassend rustig in het villahotel.

Nouveau-arrangement

Prijs: € 329,- voor twee personen, aankomst op dinsdag, vertrek op donderdag. Inbegrepen: 2x overnachting met ontbijt, 1x diner op woensdagavond bij gerenommeerd Italiaans restaurant Gio’s. Niet inbegrepen: toerismebelasting.

Geldig

Dit arrangement is geldig van 20 januari tot 20 juni.

Reserveren

Via tel. 043-352 63 00 of info@hotelbotticelli.nl o.v.v. Midweekarrangement Nouveau.

Website

www.hotelbotticelli.nl