Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau arrangement: Carlton Ambassador Hotel Den Haag

Carlton Ambassador Hotel Den Haag Het Carlton Ambassador Hotel is een ideaal uitgangspunt voor een Citytrip Den Haag. In vijf minuten sta je op het Noordeinde. De inrichting van het viersterrenhotel doet Engels aan. Behalve die van de Signature Rooms en Residences, die onlangs in de zogenaamde ‘D...

Nouveau arrangement: Carlton Ambassador Hotel Den Haag
Carlton Ambassador Hotel

Het Carlton Ambassador Hotel is een ideaal uitgangspunt voor een Citytrip Den Haag. In vijf minuten sta je op het Noordeinde. De inrichting van het viersterrenhotel doet Engels aan. Behalve die van de Signature Rooms en Residences, die onlangs in de zogenaamde ‘Dutch Boutique’-stijl werden uitgevoerd, met elementen uit Hindeloopen en Delft en stoffen in de kleur ‘Hague Blue’. De service van het personeel wordt geroemd, evenals restaurant Henricus. De schrijversvrienden en lekkerbekken Martin Bril, Bart Chabot en Ronald Giphart spraken hier regelmatig af om hun theatertoernee van 2005-2006 voor te bereiden. Het grote terras nodigt, zelfs in de winter, uit voor een kop koffie en een huisgemaakte madeleine.

Nouveau Ambassador & the City-arrangement

Prijs:

€149,- per kamer o.b.v. twee personen.

Inbegrepen:

overnachting, uitgebreid ontbijt, Ambassador & The City-beleving, waarbij u kleine creatieve bedrijven bezoekt, historische pareltjes ontdekt en onverwachte uitstapjes maakt. Tussendoor geniet u van heerlijke hapjes. De exacte inhoud blijft een verrassing tot de check-in.

Geldig:

Het arrangement is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag van 1 februari t/m 31 maart 2016 o.b.v. beschikbaarheid.

Boeken:

070–363 03 63 o.v.v. ‘Nouveau - Ambassador & The City arrangement’.

Website:

http://www.carlton.nl