Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU AANBIEDING: LANDGOED LAUSWOLT

Landgoed Lauswolt - Vorstelijk Friesland Tot de jaren vijftig bewoonden jonkheren, baronnen en freules het Friese landgoed Lauswolt. Het statige gebouw is tegenwoordig een hotel met twee royal suites en 57 hotelkamers. En in het voormalige koetshuis bevinden zich nu zes luxe appartementen en de b...

NOUVEAU AANBIEDING: LANDGOED LAUSWOLT
Bilderberg Lauswolt Juli 2015

Landgoed Lauswolt - Vorstelijk Friesland

Tot de jaren vijftig bewoonden jonkheren, baronnen en freules het Friese landgoed Lauswolt. Het statige gebouw is tegenwoordig een hotel met twee royal suites en 57 hotelkamers. En in het voormalige koetshuis bevinden zich nu zes luxe appartementen en de bruidssuite met jacuzzi. Vorstelijk dineren kan bij het inpandige restaurant De Heeren van Harinxma. Vele bijzondere gasten, waaronder koningin Maxima, werden reeds op het landgoed ontvangen.

Het 'adellijk genieten arrangement':

Nouveau-lezers betalen slechts € 99,95 p.p. voor dit arrangement, dat bestaat uit ontvangst met koffie, thee en Fries suikerbrood, 1 overnachting in een sfeervolle kamer, champagneontbijt, High Wine op de middag van aankomst, onbeperkt gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad. Toeslag bij een-persoonsgebruik van de kamer: € 75,-.

Wanneer:

Het arrangement is op alle dagen van de week te boeken o.b.v. beschikbaarheid. Toeslag bij een-persoonsgebruik van de kamer: € 75,-.

Geldigheid:

Tot 30 september 2015

Reserveren:

0512-38 12 45 of Lauswolt Reservation

Adres:

Van Harinxmaweg 10

9244 CJ Beetsterzwaag

Telefoon: 0512-38 12 45

E-mail: lauswolt@bilderberg.nl

Website:

Lauswolt.nl