Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU-AANBIEDING: KASTEEL DE WITTENBURG

Kasteel De Wittenburg Zoals het een kasteel betaamt, ligt De Wittenburg aan het eind van een brede groene oprijlaan. Hardstenen zuilen bekroond met lantaarns houden de wacht. De bosrijke omgeving verraadt niets van de ligging op slechts enkele kilometers van het centrum van Den Haag. De historisc...

NOUVEAU-AANBIEDING: KASTEEL DE WITTENBURG

Kasteel De WittenburgZoals het een kasteel betaamt, ligt De Wittenburg aan het eind van een brede groene oprijlaan. Hardstenen zuilen bekroond met lantaarns houden de wacht. De bosrijke omgeving verraadt niets van de ligging op slechts enkele kilometers van het centrum van Den Haag. De historische ambiance en statige tuin zijn geregeld het decor van een trouwerij of receptie. Ook staat De Wittenburg bekend om de kasteelconcerten. Of geeft u de voorkeur aan een sfeervol diner en stijlvolle overnachting? Het kasteel beschikt over acht volledig gerenoveerde, elegante hotelkamers en twee suites. De klassieke inrichting van de kamers met oude eikenparketvloeren mixt naadloos met het moderne comfort (gratis draadloos internet, regelbare airconditioning, vloerverwarming in de badkamer en flatscreen-televisie met digitale ontvangst). De twee suites beschikken over een aparte zitkamer en een badkamer met Frans ligbad en aparte douche of een sauna en whirlpool.

Romantisch Kasteelarrangement

Prijs: € 99,50 per persoon

Inbegrepen: Champagne bij ontvangst, 2-gangendiner, 1 x overnachting in elegante hotelkamer, ontbijt.

Niet inbegrepen: toeristenbelasting à € 2,27.

Reserveren: concerten@wittenburg.nl

Geldig: tot 1 mei 2015.

Website: www.wittenburg.nl

EXTRA MET KERSTMIS

Op 18 december speelt de veelzijdige Candy Dulfer de kerststerren van de hemel tijdens een exclusief kerstgalaconcert in kasteel De Wittenburg. Kaarten € 135,-.