Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau aanbieding: Exclusief ontsPAN-arrangement!

Geef op PAN Amsterdam uw ogen de kost en geniet van schoonheidsidealen -rituelen in de kunstgeschiedenis tijdens een rondleiding door een kunstexpert. Kom na een dag kunst kijken tot rust en laat u verwennen met een oogcontourbehandeling in Nagomi Spa van Hotel Okura Amsterdam. Hebt u liever een ...

Nouveau aanbieding: Exclusief ontsPAN-arrangement!

Geef op PAN Amsterdam uw ogen de kost en geniet van schoonheidsidealen -rituelen in de kunstgeschiedenis tijdens een rondleiding door een kunstexpert. Kom na een dag kunst kijken tot rust en laat u verwennen met een oogcontourbehandeling in Nagomi Spa van Hotel Okura Amsterdam. Hebt u liever een gezichts- of handbehandeling? Dat kan ook!

Het arrangement:

* Op PAN Amsterdam wordt u rondgeleid van 11.00-12.00 uur

* in Nagomi Spa van Hotel Okura kunt u kiezen uit een oogcontour-, een facial- of een handbehandeling. Elke behandeling duurt veertig minuten. U kunt dit arrangement uitbreiden met een lunch of diner in Okura's Serre Restaurant.

De prijs van dit arrangement is € 70,- per persoon, inclusief entree PAN Amsterdam. Niet inbegrepen, zijn parkeerkosten en lunch of diner in Serre Restaurant. Het arrangement is voor maximaal 12 personen.

Datum dinsdag 26 november 2013. De behandeling heeft plaats in een privésalon van Nagomi Spa. Bij grote belangstelling wordt een extra dag georganiseerd.

Hotel Okura ligt op loopafstand (15 minuten) van Amsterdam RAI.

Reserveren via Nagomi Spa, tel. 020-678 74 41 of per e-mail: spa@okura.nl Meer informatie: www.okura.nl/nagomi