Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau 30 jarig, dubbeldik feestnummer met Mart Visser

Nouveau viert 30ste verjaardag met Mart Visser en dubbeldik feestnummer In 1986 verscheen glossy Nouveau voor het eerst. Aanleiding voor een uniek jubileumnummer met een bijzondere gasthoofdredacteur: Mart Visser. De eerste editie werd zaterdag uit handen van Liz Snoijink aan Mart uitgereikt tijd...

Nouveau 30 jarig, dubbeldik feestnummer met Mart Visser

Nouveau viert 30ste verjaardag met Mart Visser en dubbeldik feestnummer

feestnummer

In 1986 verscheen glossy Nouveau voor het eerst. Aanleiding voor een uniek jubileumnummer met een bijzondere gasthoofdredacteur: Mart Visser. De eerste editie werd zaterdag uit handen van Liz Snoijink aan Mart uitgereikt tijdens zijn FW16 Haute Couture show in Amsterdam.

Nouveau bestaat dertig jaar en om dat te vieren pakt het tijdschrift flink uit. Om te beginnen trakteert Nouveau zijn lezers op vier fraaie litho’s van couturier en beeldend kunstenaar Mart Visser. Eén litho wordt verspreid met het dubbeldikke feestnummer de drie andere zijn voordelig bij te bestellen. Bovendien maken lezers kans op prachtige mode-, design- en –beautyprijzen, geselecteerd door de redactie, met een totaalwaarde van ruim € 40.000,-

Mart Visser is gasthoofdredacteur van Nouveau’s jubileumeditie en dat betekent natuurlijk veel vrouwelijke mode. Daarnaast biedt deze inspirerende BN’er de lezers een verrassende blik in zijn drukke leven. Zijn tweede thuis in Frankrijk, zijn relatie met partner Job, zijn favoriete vakantieplekken en veel meer: we lezen het allemaal in Nouveau #11-12. De combinatie Nouveau x Mart Visser bleek een heel gelukkige: “Nouveau en ik delen dezelfde smaak,” aldus de Amsterdamse couturier.

feestnummer

Hoofdredacteur Mies de Vries is blij met het dubbeldikke nummer: “Veel geweldige producties en bijzondere interviews, zoals lezers van ons gewend zijn. Maria Goos die Marte Röling interviewt, drie topactrices, Annick Pfeiffer, Merel Polat en Liz Snoiijnk, in een modereportage rond Mart. We zijn ontzettend trots op onze trouwe schare lezeressen en willen die graag verwennen. In ons jubileumnummer doen we dat vol overgave. Niet alleen met cadeaus, maar ook met inhoud, waaraan ontzettend hard is gewerkt door iedereen.”

Tijdens zijn wervelende Fall/Winter 2016-show op 17 september, ontving Mart Visser de eerste editie van het Jubileumnummer uit handen van actrice Liz Snoijink, muze van hemzelf én van Nouveau.

www.martvisser.nl