Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naar Parijs? Deze (chique) hotels zijn the place to be!

De donkere dagen van december komen er weer aan. Hoe fijn is het dan om een bezoekje te brengen aan de betoverende hoofdstad van Frankrijk Parijs? En als je daar dan bent, check dan in bij een hotel waar je niet zo snel zult uitchecken. Wij zetten er een aantal op een rij.   1. Hôtel CostesHôtel ...

Naar Parijs? Deze (chique) hotels zijn the place to be!

De donkere dagen van december komen er weer aan. Hoe fijn is het dan om een bezoekje te brengen aan de betoverende hoofdstad van Frankrijk Parijs? En als je daar dan bent, check dan in bij een hotel waar je niet zo snel zult uitchecken. Wij zetten er een aantal op een rij.  

1. Hôtel Costes

Hôtel Costes, een flamboyant barokpaleis, opende de deuren in 1996 en sinds die opening wordt het door menigeen aangeduid als het nieuwe Ritz. Het hotel is geliefd bij binnenlandse en buitenlandse beroemdheden, zo slaapt bijvoorbeeld Daphne Dekkers er graag. Klik hier voor meer informatie.

2. Hotel Des Grands Boulevards

Wat dacht je ervan om te logeren in het hotel waarvan gezegd wordt dat ze de beste Italiaanse chef van Parijs hebben? We hebben het dan over Hotel Des Grands Boulevards. Waar vind je deze chique slaappplek? Op de hoek van Placede l'Opéra, in het tweede arrondissement. Klik hier voor meer informatie.

 

It’s all about details! ? @karel_balas

Een bericht gedeeld door Hotel Des Grands Boulevards (@hoteldesgrandsboulevards) op

3. Royal Monceau

In dit historische hotel is zo'n beetje elke beroemdheid tussen de lakens gekropen. Van Coco Chanel tot Madonna, Céline Dion (zie foto) en Robert de Niro. Ja, wie hier een nachtje boekt, loopt misschien wel een bekend persoon tegen het lijf. In 2010 werd het hotel verbouwd en sindsdien is het één van de modernste en meest luxe hotels van Parijs. Wat je er allemaal vindt: een gigantisch zwembad, een spa en een bioscoop zijn nog een paar van de luxe dingen die het hotel een gast biedt. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie. 

 

Your Royal World ? Welcome. #bedroomgoals #RoyalMonceau #whileatraffles ? @dressingleeloo

Een bericht gedeeld door Le Royal Monceau Raffles Paris (@leroyalmonceau) op

Bron:  Instagram/Elle UK/Daily Mail, Nouveau

Beeld: Hollandse Hoogte