Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Murphy Brown komt terug op tv

In navolging op Will & Grace komt ook de sitcom Murphy Brown weer terug op televisie. Mét een heel aantal van de oorspronkelijke cast! In ieder geval is Candice Bergen weer van de partij. Wij trekken onze schoudervullingen vast uit de kast. Tussen '88 en '98 was de serie met de blonde sterverslag...

Murphy Brown komt terug op tv

In navolging op Will & Grace komt ook de sitcom Murphy Brown weer terug op televisie. Mét een heel aantal van de oorspronkelijke cast! In ieder geval is Candice Bergen weer van de partij. Wij trekken onze schoudervullingen vast uit de kast.

Tussen '88 en '98 was de serie met de blonde sterverslaggeefster met scherpe humor en tong op de buis.

De serie ging over Murphy Brown. Na een verblijf in een afkickkliniek pakt ze haar oude baan weer op. In de tussentijd is natuurlijk het één en ander veranderd op de redactie. Ironie en sarcasme troef.

De serie won maar liefst achttien Emmy Awards en twee Golden Globes (allebei voor Candice Bergen). 

Murphy Brown 2.0

We zijn inmiddels wel een heel aantal jaren verder. Gelukkig gaan we een aantal castleden ook weer in de nieuwe serie zien. Behalve Bergen doet Grant Shaud (Miles Silverberg) ook weer mee en de jongere concurrent van Murphy, Corky Sherwood, wordt wederom vertolkt door Faith Ford.

Wij zijn benieuwd! De nieuwe aflevering zijn vanaf volgend seizoen op de Amerikaanse televisie dus we moeten nog even geduld hebben. 

Hier nog even een klein geheugensteuntje en alvast wat voorpret:

Oh, en voor wie benieuwd is hoe de cast er tegenwoordig uitziet: