Mooi seizoen

Mooi seizoen

Het thema voor deze Nouveau - High Society - vind ik erg inspirerend. Heel veel ideeën borrelden er naar boven. Bij de brainstorm was iedereen het erover eens dat top-entrepeneur Sylvia Tóth niet in dit nummer mocht ontbreken. Meerdere malen zakenvrouw van het jaar en met een groot hart voor goede doelen. Maar bovenal ongelooflijk attent en fijn om mee te werken.

Het is u vast niet ontgaan dat Queen Elizabeth 60 jaar op de troon zit. Er is veel aandacht voor geweest, er werd groots feest gevierd en het jubileumjaar is bijna voorbij. Maar hoe is ze eigenlijk privé? Een tipje van de sluier wordt in dit High Society-nummer opgelicht. Geweldig hoe zij al die jaren met een glimlach op de lippen in de spotlights staat. Dat is pas echt noblesse oblige.

Verder in dit nummer veel najaarsmode en beauty. De nieuwe winterjassen bijvoorbeeld. Heb ik wel een winterjas nodig? Thuis stap ik in de auto en hier, bij Sanoma Media, vanuit de garage zo de lift in. Maar de cameljas vind ik wel erg mooi, net als die zwart-witte, en die gele…Dat wordt moeilijk kiezen! En ik ben van plan mijn haar eens mooi op te steken (zie onze haarproductie). Met die tips van Rob Peetoom, lukt het wel om eens iets nieuws te proberen.

Ha, ik heb wel weer zin in het nieuwe seizoen. Het wordt een mooie winter (al is dromen over een paradijselijk eiland als Mauritius nooit weg natuurlijk met onze reisproductie.

Ik wens u veel plezier met dit nummer!

Brigitte Speekman