Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monica Bellucci (53) kruipt opnieuw in de huid van Bond Girl

Tenminste, als het aan Daniel '007' Craig ligt. De acteur, die de laatste jaren op een indrukwekkende wijze (een menselijke) James Bond neerzet, zou het liefst weer bella Monica Bellucci als tegenspeelster hebben in de nieuwste Bond-film.  Toch blijft dat leuk om te horen, hoe veertig- en vijftig...

Monica Bellucci (53) kruipt opnieuw in de huid van Bond Girl

Tenminste, als het aan Daniel '007' Craig ligt. De acteur, die de laatste jaren op een indrukwekkende wijze (een menselijke) James Bond neerzet, zou het liefst weer bella Monica Bellucci als tegenspeelster hebben in de nieuwste Bond-film. 

Toch blijft dat leuk om te horen, hoe veertig- en vijftigplussers ontzettend gewild zijn de laatste tijd. Als actrice, topmodel, rolmodel: deze vrouwen zijn booming.

Lees ook: Zo mooi: iconische topmodellen nog een keer samen op de catwalk van Versace

Ongekend populair

Zo blijkt ook nu wel weer. Daniel Craig heeft zijn zinnen op de Italiaanse Monica gezet. Het ex-model dat later actrice werd (ze verscheen al in 69 tv- en filmproducties) staat bekend als de oudste Bond Girl tot nu toe, en ze is ongekend populair. En niet alleen bij het publiek.

Dynamisch duo

Bond-acteur Daniel Craig (49) is er naar verluidt op gebrand dat Monica terugkeert als zijn love interest. De charismatische Brit stond al niet te popelen om voor de vijfde keer terug te keren als 's werelds beroemdste geheim agent ("We hebben er over gediscussieerd en we hebben gekeken hoe we het willen doen", zei Craig volgens The Hollywood Reporter. "Ik had even een pauze nodig"), maar met Monica wil hij nog graag een keer een dynamisch duo vormen. 

Monica Bellucci als Lucia Sciarra

Weduwe Lucia Sciarra

Monica, die imponeerde met haar vertolking van de weduwe Lucia Sciarra in Spectre, zou opnieuw Craigs tegenspeelster worden in Bond 25, die vanaf november 2019 in de bioscopen moet gaan draaien. 

Een positieve ontwikkeling, vinden de media, want er wordt regelmatig geklaagd - zowel door het publiek als door de filmindustrie - dat oudere acteurs op het witte doek te vaak geflankeerd worden door vrouwen die veel jonger zijn.

Oh la la

Deze vijfde - en laatste - film van Daniel Craig als 007 zal een futuristisch hoogstandje worden. Met ruimtevaartuigen, vliegtuigen die in een uur rond de wereld kunnen vliegen en auto's die onderzeeërs worden. Maar de liefdesscènes... die beloven pas écht onvergetelijk te worden.