Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moment suprême: Linda de Mol laat zien hoeveel ze weegt

Wij vinden het ongelooflijk dapper van haar: voor het oog van heel Nederland ging Linda de Mol op de weegschaal staan om haar 'begin gewicht' te laten zien nu zij start met lijnen. "Ik heb op dit moment natuurlijk echt spijt als haren op mijn hoofd", laat ze weten voordat ze op de weegschaal stap...

Moment suprême: Linda de Mol laat zien hoeveel ze weegt

Wij vinden het ongelooflijk dapper van haar: voor het oog van heel Nederland ging Linda de Mol op de weegschaal staan om haar 'begin gewicht' te laten zien nu zij start met lijnen.

"Ik heb op dit moment natuurlijk echt spijt als haren op mijn hoofd", laat ze weten voordat ze op de weegschaal stapt.

Lees ook: Ongelooflijk: Marc van der Linden al 98 kilo afgevallen

Stoere actie

En omdat het allemaal extra weegt, heeft ze niets aan. Linda: "Ik heb niet eens een bril opgezet. Nou jongens, here we go." Een stoere actie, vinden wij, en dat alles in het kader van LINDA.lijnt. De creatieve duizendpoot gaat op dieet en hoopt dat duizenden vrouwen met haar mee gaan doen. De manier waaróp ze de kilo's wil verliezen, heeft Linda niet bekendgemaakt, omdat iedereen daarin haar eigen weg moet vinden. 

5000 euro per kilo aan Giro555

Maar wat wel bekend werd afgelopen week: Linda doneert per afgevallen kilo 5000 euro aan Giro555. "Ik stond vorige week chagrijnig op de loopband, tot ik een spotje van Giro555 op televisie zag. Toen voelde ik me enorm slecht", zei Linda vrijdagavond in RTL Late Night. Ze besloot toen om ook iets extra's te doen voor de mensen in Afrika "die hun kinderen niet eens eten kunnen geven." Wat een topinitiatief.Bekijk hier de video waarin Linda haar gewicht bekendmaakt: