Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modevlogger Françoise: 'Zo kleed je je stijlvol als je boven de 50 bent'

Je lichaam verandert als je ouder wordt, daar is geen ontkomen aan. Ook modevlogger Françoise moet eraan geloven. "Maar rouw vooral niet te lang, er zijn genoeg manieren om je heel stijlvol te kleden." Ouder worden is een natuurlijk proces. Hoe graag je het ook zou willen: je kunt het niet tegenh...

Modevlogger Françoise: 'Zo kleed je je stijlvol als je boven de 50 bent'

Je lichaam verandert als je ouder wordt, daar is geen ontkomen aan. Ook modevlogger Françoise moet eraan geloven. "Maar rouw vooral niet te lang, er zijn genoeg manieren om je heel stijlvol te kleden."

Ouder worden is een natuurlijk proces. Hoe graag je het ook zou willen: je kunt het niet tegenhouden. Ook het veranderen van je lijf hoort hierbij.

'Die lovehandles zaten er nooit!'

Françoise is bijna 50 (met de nadruk op bijna, want het duurt toch echt nog een paar jaar). En ondanks haar jarenlange ervaring als moderedacteur, vindt zelfs zij het soms nog lastig om haar ouder wordende lichaam ("Ik heb ineens lovehandles die er nooit zaten!") leuk te kleden.

Bekijk ook: Ontdek je échte beha-maat met deze 3 handige tips

Geen nood

Maar goed, geen nood, want Françoise heeft wel drie heel goede tips voor je. Waaronder een advies dat ze bijna haar mond niet uitkrijgt...