![Mmm... Chocolade Mmm... Chocolade](https://thumbor.pijper.io/m_f1JOIlwLRSTRnpEnFdes5vasA=/728x410/center/middle/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F6%2F1%2F221063616.jpg)
De beste recepten van Parijse patissiers verzameld in één chocolade-encyclopedie.
In een woord: DÉLICIEUX
De beste recepten van Parijse patissiers verzameld in één chocolade-encyclopedie. In een woord: DÉLICIEUX Mandarijnentaartjes (Voor 20-30 minitartelettes, bereiding: 2 uur, baktijd: 15 minuten, rusten: 40 minuten, koelen: 2 uur) Ingrediënten:Belgische speculaasdeeg: - 125 g boter - 125 g f...
De beste recepten van Parijse patissiers verzameld in één chocolade-encyclopedie.
In een woord: DÉLICIEUX