Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelinwaardig barbecueën

Meesterchef Chris Naylor goes BBQ. Het belooft een van de interessantste zomerrestaurants van de hoofdstad te worden: Camping at Olof's, het tijdelijke restaurant van Chris Naylor, de chef van Michelinrestaurant Vermeer. Hij start in de oudste kapel van Amsterdam (de Sint Olofskapel aan de Zeedij...

Michelinwaardig barbecueën

Meesterchef Chris Naylor goes BBQ.

Het belooft een van de interessantste zomerrestaurants van de hoofdstad te worden: Camping at Olof's, het tijdelijke restaurant van Chris Naylor, de chef van Michelinrestaurant Vermeer.

Hij start in de oudste kapel van Amsterdam (de Sint Olofskapel aan de Zeedijk) een barbecuerestaurant, dat in juli en augustus te bezoeken is. Het idee: je raakt volledig in vakantiesferen, eet lekker van de barbecue maar ook met veel verse groente.

Chris Naylor: "Het restaurant heeft de ontspannen sfeer van een camping, maar je hoeft niet bang te zijn voor verbrande worsten en zwarte kip die je zelf moet klaarmaken. Dat doen wij voor je: heerlijke gerechtjes van de BBQ, met de herkenbare smaken van Vermeer, maar dan voor een toegankelijke prijs."

En koken kunnen ze bij Vermeer, dus dat stemt alvast positief. Reserveren kan hier.

Beeld: HBMEO/George Maas

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in