Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze truc staat elke kleur lipstick je goed

Vergeet het advies dat bij jouw gezichtskleur slechts een aantal kleuren lipstick matcht. Met dit trucje kun je je mond elke kleur geven die je maar wilt. Verleidelijke rode lippen... here you come! Weggooien dan maar?Het is ons allemaal wel eens gebeurd, dat je een lipstick koopt in een trendy k...

Met deze truc staat elke kleur lipstick je goed

Vergeet het advies dat bij jouw gezichtskleur slechts een aantal kleuren lipstick matcht. Met dit trucje kun je je mond elke kleur geven die je maar wilt.

Verleidelijke rode lippen... here you come!

Weggooien dan maar?

Het is ons allemaal wel eens gebeurd, dat je een lipstick koopt in een trendy kleur, die jou - eenmaal thuis - totaal niet blijkt te staan. Weggooien dan maar? Nee, zeker niet!

Blank canvas in een handomdraai

Zo kun je de kleur toch nog voor je laten werken: pak een concealer in jouw huidskleur. Waarschijnlijk heb je die al, want een concealer is er immers om oneffenheden te verdoezelen. Maak vervolgens je lippen schoon en dep er concealer op. Het is niet erg als deze buiten de liprandjes komt; het gaat erom dat je een blank canvas maakt voor de kleur.

Lees ook: Maggie (59) bewijst dat rode lippen prachtig zijn op elke leeftijd

Snel, simpel, stijlvol

Breng daarna de lipstick opnieuw aan. Inderdaad, dat ziet er meteen veel beter uit. Je lippen hebben een natuurlijke kleur, waardoor sommige lipsticks bij jou heel anders kunnen uitpakken dan bij je vriendin. Door je lippen van tevoren te neutraliseren, krijg je een tint die veel meer lijkt op de daadwerkelijke kleur in de verpakking. 

Dat wordt een kleurrijke herfst! 

Bron: Libelle.nl

Bron beeld: iStock