Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Melania Trump laat een andere (minder kille) kant van zich zien in Zuid-Korea

De Amerikaanse first lady Melania Trump wordt door de meesten gezien als een kille zakelijke vrouw, die ook nog eens te vaak en op de verkeerde momenten kleding aantrekt waar je vraagtekens bij plaatst. Maar gisteren ontdooide ze ineens en zagen we een totaal andere Melania. De first lady en haar...

Melania Trump laat een andere (minder kille) kant van zich zien in Zuid-Korea

De Amerikaanse first lady Melania Trump wordt door de meesten gezien als een kille zakelijke vrouw, die ook nog eens te vaak en op de verkeerde momenten kleding aantrekt waar je vraagtekens bij plaatst. Maar gisteren ontdooide ze ineens en zagen we een totaal andere Melania.

De first lady en haar man brengen op dit moment een bezoek aan Zuid-Korea, waar de twee gisteren ook nog een klein feestje vierden: hun eerste verkiezingsverjaardag.

Zachte kant

Maar Melania woonde ook een evenement bij om jonge meisjes aan te moedigen meer te sporten. En daar gebeurde het: de first lady ontdooide ineens en begon spontaan te lachen. Geen kille zakelijke vrouw meer, maar een zachte dame.

Lachen, gieren, brullen

Wat was nou de reden? Naast Melania was ook de populaire Zuid-Koriaanse zanger en acteur Choi Minho aanwezig bij het evenement. Daardoor begonnen de aanwezige meisjes ineens te gillen. De first lady dacht fans te hebben, maar als snel had ze door dat het gejoel voor Choi Minho was. Toen ze zich daar bewust van werd, kreeg ze de slappe lach. De beelden van een lachende Melania vliegen inmiddels in rap tempo over het internet.

Bron: ABC News

Beeld: Hollandse Hoogte