Marianne Mudder (54) en Heleen van Royen (52) zijn blij dat er botox bestaat!

Door Martine Schut
Marianne Mudder (54) en Heleen van Royen (52) zijn blij dat er botox bestaat!

Vaak doen vrouwen er schimmig over: het gebruik van botox. Maar waarom? We praten toch ook open over andere dingen die we aan ons uiterlijk doen? Actrice Marianne Mudder en schrijfster Heleen van Royen komen er wél open voor uit. 

Zo vertelt Helen van Royen in De Telegraaf dat ze het nooit begrepen heeft dat mensen het ok vinden dat ouder worden gepaard gaat met rimpels.

De natuur geholpenHeleen: “Slechts 2 procent van de mensen is van nature écht heel mooi. Ik heb wat dat betreft niet de goede kaarten getrokken. Maar door lezen en een beugel te nemen, heb ik die kaarten ingewisseld voor betere. En nu help ik de natuur door af en toe wat botox in te laten spuiten.”

Uiterlijk is heel belangrijkOok actrice Marian Mudder doet er niet geheimzinnig over. Ja, zij bezoekt 'injectables-koningin Helga van den Elzen' voor een prikje hier een daar. "Uiterlijk is echt heel erg belangrijk in de mediawereld. Botox heeft mijn carrière verlengd. Maar dat mag je blijkbaar niet zeggen. Het lijkt alsof mensen die daarover oordelen, zich superieur voelen aan vrouwen zoals ik, die er wél eerlijk voor uitkomen dat ze iets hebben laten doen", aldus de actrice.

Bron: De TelegraafBeeld: Hollandse Hoogte (Anneke Janssen)