Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo ziet kerst in Windsor Castle eruit!

Het optuigen van één boom kost 13 uur #toewijding Koningin Elizabeth brengt de feestdagen door in Sandringham, maar dat weerhoudt haar er niet van zowel Buckingham Palace als Windsor Castle uitbundig te laten versieren. Ze is dol op kerstmis en alles wat erbij hoort en hangt aan tradities. Zo sta...

Zo ziet kerst in Windsor Castle eruit!

Het optuigen van één boom kost 13 uur #toewijding

Koningin Elizabeth brengt de feestdagen door in Sandringham, maar dat weerhoudt haar er niet van zowel Buckingham Palace als Windsor Castle uitbundig te laten versieren. Ze is dol op kerstmis en alles wat erbij hoort en hangt aan tradities. Zo staan op Sandringham altijd een echte kerstboom én een al bijna 30 jaar oude zilveren kunstboom die beslist in de categorie 'camp' past. 

Thema in Windsor Castle is dit jaar Victoria & Albert, die in 2019 allebei 200 jaar geleden werden geboren. Prins Albert was degene die de kersttradities die we nu kennen importeerde uit Duitsland, het aanzien van Victoria zorgde ervoor dat half Engeland al snel een boom in huis haalde en de rest van Europa volgde. Delen van het kasteel zijn tijdelijk open voor het publiek en er is een tentoonstelling te zien.

Dit is de Nordmann in St. George's Hall van Windsor Castle, waar de huwelijksrecepties van zowel prins Harry en hertogin Meghan als die van prinses Eugenie en Jack Brooksbank werden gehouden.

De boom wordt elk jaar anders opgetuigd, deze versie is uit 2017. Het kost gemiddeld 13 uur om deze joekel op te tuigen. 

Foto's (c) The Royal Collection Trust, BSR Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in