Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó kun je jezelf de titel Lady bezorgen

Maar, wat kun je er dan mee? Het is een grappig cadeau voor iemand die alles al heeft: een piepklein stukje grond (vanaf 0,09 vierkante meter voor 42 euro) van Established Titles in Schotland (Aberdeenshire, om precies te zijn), waarmee je het recht krijgt om jezelf Lord of Lady te noemen. 'Recht...

Zó kun je jezelf de titel Lady bezorgen

Maar, wat kun je er dan mee?

Het is een grappig cadeau voor iemand die alles al heeft: een piepklein stukje grond (vanaf 0,09 vierkante meter voor 42 euro) van Established Titles in Schotland (Aberdeenshire, om precies te zijn), waarmee je het recht krijgt om jezelf Lord of Lady te noemen.

'Recht' moet je hier met een korreltje zou nemen, maar in principe mag je de titel wel gebruiken, wat in een restaurant nog wel eens wil helpen om een goede tafel te krijgen, zoals het in een vliegtuig net wat sneller tot een upgrade leidt als je incheckt als Lady Huppeldepup. Je krijgt na betaling een certificaat met een wapen.

Voor de eigenaar van de grond is het een manier om wat inkomen te vergaren en de natuur in stand te houden; voor elk mini-lapje grond dat per titel wordt verkocht, wordt een nieuwe boom geplant.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in