Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zijn dit de mooiste toiletten ter wereld?

Het kleinste kamertje vermomt als puur kunstwerk.  Instagram heeft al bijzondere rages opgeleverd en een van de verrassendste is die van de mooiste toiletten ter wereld. Dat de hygiëne in orde is, daar gaan we van uit. Maar wat in dit geval zeker zo zwaar telt, is de uitstraling en of er een beet...

Zijn dit de mooiste toiletten ter wereld?

Het kleinste kamertje vermomt als puur kunstwerk. 

Instagram heeft al bijzondere rages opgeleverd en een van de verrassendste is die van de mooiste toiletten ter wereld. Dat de hygiëne in orde is, daar gaan we van uit. Maar wat in dit geval zeker zo zwaar telt, is de uitstraling en of er een beetje interessante selfie in kan worden gemaakt. Geniet (en grinnik) even mee:

Dit is het toilet van Sketch in Mayfair, Londen. Het heeft al bijna 2 miljoen likes en er verschijnen bijna 1500 foto's per maand van online. Het is het meest ge-Instagramde toilet ter wereld. De WC-eieren zijn niet met die bedoeling neergezet, ze staan er al zestien jaar, zonder dat je er struikelde over de influencers.

Ook Mayfair én vanaf vandaag open: het nieuwe toilet van Annabel's. Handgehakt roze onyx, vergulde zwanen als kranen, meer dan vier miljoen stukjes mozaïek in de vorm van exotische vogels, een gorilla, een krokodil van 500 kg en natuur assorti op de muren.