Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zeg retro-lover, ken je Whoppah al?

Eersteklas tweedehands: hier scoor je designparels! Voor wie geen tijd of geen zin heeft om talloze vintagewinkels en rommelmarkten af te schuimen naar dat ene theetafeltje dat je graag zou willen hebben: Whoppah. Je vindt er hoge kwaliteit tweedehands vintage design items van bekende merken zoal...

Zeg retro-lover, ken je Whoppah al?

Eersteklas tweedehands: hier scoor je designparels!

Voor wie geen tijd of geen zin heeft om talloze vintagewinkels en rommelmarkten af te schuimen naar dat ene theetafeltje dat je graag zou willen hebben: Whoppah. Je vindt er hoge kwaliteit tweedehands vintage design items van bekende merken zoals Charles Eames, Artifort en Philippe Starck en bijzondere handgemaakte objecten zoals sculpturen en schilderijen.

"Het online zoekproces naar interieur vondsten wordt eenvoudig gemaakt met technologische innovaties zoals items in foto s automatisch herkennen," zegt Thomas Bunnik, CEO en medeoprichter. "Een mooi interieur item gezien op Pinterest, een blog of in een magazine? Eindelijk vind je gemakkelijk die echte designlamp zonder lang te hoeven scrollen. Als je ergens een mooie stoel tegenkomt, maak er dan een foto van en upload deze in de app. Je ziet dan gelijk of we de stoel of iets vergelijkbaars te koop hebben."

Het team bewaakt de kwaliteit van het aanbod en Whoppah heeft een chatbot die de communicatie tussen koper en verkoper eenvoudiger maakt. Whoppah handelt betalingen veilig af binnen de app en biedt ook deur tot deur verzekerd transport. Hiermee wordt het platform voor  tweedehands shoppen net zo eenvoudig als nieuwe aankopen doen. Je vindt er alles van kunst tot de kinderkamer en van antiek tot modern design.

Naast een particulier handelsplatform voor tweedehands interieur (de app is te downloaden via de App Store en Play Store)  is Whoppah er voor zakelijke gebruikers zoals antiekwinkels en internationale kunst- en meubel handelaren. Woonwinkels kunnen er hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen. Dit sluit aan bij de noodzaak om te verduurzamen en hergebruik van goederen te stimuleren. Helemaal van nu, dus. Barcelona stoel, anyone? 

Foto's © Whoppah, iStock, Barcelona-chair.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in