Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WINKELCENTRA IN EUROPA

Ontdek de top winkelcentra in Europa. Stuk voor stuk kunstwerken met gedurfde architectuur. Parijs – Galeries Lafayette De Galeries Lafayette is een chique Franse warenhuis bedrijf gevestigd aan de Boulevard Haussmann in het 9e arrondissement van Parijs.www.galerieslafayette.com Milaan – Galleria...

WINKELCENTRA IN EUROPA

Ontdek de top winkelcentra in Europa. Stuk voor stuk kunstwerken met gedurfde architectuur.

winkelcentra

Parijs – Galeries Lafayette

De Galeries Lafayette is een chique Franse warenhuis bedrijf gevestigd aan de Boulevard Haussmann in het 9e arrondissement van Parijs.

www.galerieslafayette.com

Milaan – Galleria Vittorio Emanuele II

Beroemd om zijn grote omvang en een van de grootste megastores in Italië .

www.ingalleria.com

Londen – Harrods

Een chique warenhuis gelegen in Brompton Road in Knightsbridge. Het grootste waren huis in Europa met meer dan 330 afdelingen.

www.harrods.com

Berlijn – Quartier 206

Departmentstore Quartier 206 is gevestigd aan de Friedrichstraße. Een elegante en kosmopolitische wereld om te winkelen op mode- en lifestylegebied.

www.quartier206.com

Brussel – Galeries Saint Hubert

Een overdekte galerij met schitterende winkels aan beide zijden gebouwd in de periode 1846-1847 door architect J.P. Cluysenaer.

www.grsh.be

Barcelona – Las Arenas

Gelegen in Plaça Espanya , tegenover Fira Montjuic en het Palau Reial  was het ooit een arena voor stierengevechten . Nu is het een modern state-of-the-art complex.

www.arenasdebarcelona.com

Istanbul – Kanyon

Kanyon (Canyon betekent in het Turks) is een multi -purpose complex gelegen aan Büyükdere Avenue No 185 in Levent, een zakelijk district van Istanbul.

www.kanyon.com.tr

Wenen – Gasometer

Een complex in de wijk Simmering, een winkelcentrum met ongeveer 70 winkels. 4 oude gashouders omgebouwd tot een stedelijk complex.

www.wiener-gasometer.at

Antwerpen – Stadfeestzaal

Een 4-verdiepingen gebouw in het centrum van Antwerpen. Een combinatie van historische en moderne architectuur .

www.stadsfeestzaal.com

Amsterdam – Magna Plaza

Voormalig hoofdpostkantoor gebouw is gelegen tussen het Paleis op de Dam en de Nieuwe kerk. Een gebouw in neo - gotische stijl gebouwd door architect Cornelis Hendrik Peters.

www.magnaplaza.nl

Luik – Médiacité

Gebouwd op het voormalig station Longdoz en gedeeltelijk in de oude gallery Longdoz Centre.

www.mediacite.be

Warschau – De Zlote Tarasy

De Zlote Tarasy ( Engels : Golden Terrassen ) is een commerciële , kantoor en entertainment complex in het centrum van Warschau gelegen naast het Centraal Station.

www.azlotetarasy.pl