Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je hebben: kerstballen met whisky

'Doe mij maar een bel, euh, bal.'  Het lijkt wel alsof een tikje teut bij de kerstboom zitten dit jaar trending is, want na kerstballen met gin zijn er nu ook kerstballen met whisky in vrolijke kleuren. Die van Angel's Share kosten 55 euro (exc verzendkosten). The Angels' Share is een bekend vers...

Wil je hebben: kerstballen met whisky

'Doe mij maar een bel, euh, bal.' 

Het lijkt wel alsof een tikje teut bij de kerstboom zitten dit jaar trending is, want na kerstballen met gin zijn er nu ook kerstballen met whisky in vrolijke kleuren.

Die van Angel's Share kosten 55 euro (exc verzendkosten). The Angels' Share is een bekend verschijnsel tijdens het rijpingsproces van whisky. Hierbij verdampt ieder jaar ongeveer 2% van de whisky uit het vat. In Schotland noemen ze dit 'het deel dat voor de engelen is'.

Er is ook een speciale Game of Thrones editie, voor de liefhebbers.

Whiskyballen zijn ook in Nederland te bestellen: de whisky's en single malts van Whisky Kerstballen kosten respectievelijk 25 en 30 euro. 

De Festive Booze Balls kun je zelf vullen met drank naar keuze, de ballen kosten 12 euro per vier. Pisang Ambon en Blue Curacao kleuren er vast mooi in, maar whisky kan uiteraard ook. 

En tenslotte nog de zes ballen van The Lakes Distillery, omgerekend 36 euro.

Nu nog een BOB voor na het kerstdiner? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in