Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor wie alles al heeft: ski's van Saint Laurent

Enig, een haute goudstaaf als kerstdessert!  Het is altijd heerlijk als haute labels ook kerstcadeaus in de collectie opnemen, omdat het zo'n fijn inkijkje geeft in de wereld waarin geld geen rol speelt, zeker niet als het hebbedingen betreft. Kom er maar in, Saint Laurent! Saint Laurent kopje va...

Voor wie alles al heeft: ski's van Saint Laurent

Enig, een haute goudstaaf als kerstdessert! 

Het is altijd heerlijk als haute labels ook kerstcadeaus in de collectie opnemen, omdat het zo'n fijn inkijkje geeft in de wereld waarin geld geen rol speelt, zeker niet als het hebbedingen betreft. Kom er maar in, Saint Laurent!

Saint Laurent kopje van Limoges porselein, 4 stuks voor € 1938

De haute Bûche de Noël (chocoladestronk) is gemaakt door chocolatier Pierre Hermé en heeft niets weg van de klassieke boomstronk zoals dit gebak normaal gesproken wordt geserveerd: Saint Laurent heeft 'm vermomd als goudstaaf. Prijs onbekend, maar gezien het feit dat een SL doosje met 16 mini-bonbons van Hermé al 175 euro kost, is een echte goudstaaf vermoedelijk goedkoper.  

Ook in de collectie: vier stukken van Baccarat: de Heart Amor (een press-papier, de Louxor Vase, Louxor Vide-Poche (klein blaadje) en de Louxor Tumblers zijn uitgevoerd in zwart kristal. Alleen de tumblers kosten al 987 euro per stuk.  

De sneeuwbal-om-mee-te-schudden (340 euro) bevat in plaats van een kerstboom en sneeuw palmbomen en gouden glitter.

En tenslotte werkt het label samen met Pinewood Forest in Morvan voor kant-en-klare kerstbomen à 3870 euro per stuk. Voor dat geld zitten ze dan wel in een pot, met neonverlichting.

Foto's (c) Saint Laurent

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in