Voor deze Londense spa vlieg je graag een weekendje uit

Voor deze Londense spa vlieg je graag een weekendje uit

In Het Claridge's moet je zijn!

Een luxe spa, in hartje Londen. Het klinkt niet echt als de perfecte plek om te ontspannen, zo'n metropool. Maar reken maar dat ze bij Claridge's weten wat ze doen. Niet voor niets zijn ze al járen bezig met hun eigen spa in het 5-sterrenhotel.

Het deze week nieuw geopende Claridge's Spa ligt drie verdiepingen onder de grond, en alleen de lift naar beneden schijnt al een hele ervaring te zijn. Je stapt uit in een oosters aandoende ruimte waar je direct ontspant.

Wat Claridge's Spa zo'n bestemming maakt? Nou ja, allereerst dat het in Claridge's ligt natuurlijk, al jaren een van de beste hotels in Londen (waar ze er sowieso wel wat van kunnen). Dat er met veel zorg en aandacht jaren aan is gebouwd. En dat de spa zelf werkelijk gi-gantisch is. 

Met eigen zwembad, stoomkamer, sauna en gym, alle basics maar dan op superluxe. Maar daarnaast óók nog eens met behandelingen met de allerbeste skincare merken ter wereld. Denk facials van Augustinus Bader, een ware FaceGym (liftende behandelingen dus) en behandelingen door celebrity-manicurist Harriet Westmoreland (een vaste gast op het Met Gala).

Voor deze Londense spa vlieg je graag een weekendje uit

Je kunt er je haar onder handen laten nemen door A-list colourist Josh Wood die iedereen van David Bowie tot Reese Witherspoon in zijn zeer exclusieve stoel heeft gehad. Of je laat je lekker acupuncturen door Ross Barr, die in haar tijd in Londen Meghan Markle tot zijn vaste klanten mocht rekenen.

Exclusiever dan exclusief dus. En ja, dat kost een aardige duit (bekijk hier de prijslijst), maar dan heb je ook een van de leukste dagjes Londen ooit te pakken. Nouveau's Anita doet de rest en voorziet je van tips waarmee je de rest van je bezoek kunt invullen. Voilà.

Voor deze Londense spa vlieg je graag een weekendje uit

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in