Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Veuve Clicquot viert 250ste verjaardag in Oriënt Express

Voyage Solaire draait om champagne en leidt naar Venetië. Het belooft een eens-in-je-leven treinreis te worden: Veuve Clicquot, de grande dame onder de champagnelabels, viert haar 250-jarig bestaan in de Venice Simplon-Orient-Express. Het feest duurt twee dagen en brengt connoisseurs van champagn...

Veuve Clicquot viert 250ste verjaardag in Oriënt Express

Voyage Solaire draait om champagne en leidt naar Venetië.

Het belooft een eens-in-je-leven treinreis te worden: Veuve Clicquot, de grande dame onder de champagnelabels, viert haar 250-jarig bestaan in de Venice Simplon-Orient-Express.

Het feest duurt twee dagen en brengt connoisseurs van champagne-hub Reims naar Venetië, volgens (bij benadering) de route waarin de eerste flessen van het Maison werden vervoerd in 1772.

De reis is de Voyage Solaire gedoopt en begint met een champagnelunch bij Veuve Clicquot in Reims, waarna men incheckt in de trein, een beeldje in Art Deco.

In de trein wordt gedineerd en geslapen (wie het zich kan veroorloven boekt een upgrade naar een Cabin Suite of Grand Suite, dan krijg je er een exclusieve pre-travel nacht in het Veuve Clicquot’s Hôtel du Marc in Reims bij), om de volgende dag te ontwaken met een zonsopgang boven de Alpen.

Dag twee besluit met een diner bij zonsondergang bij Cipriani op het eilandje Giudecca in Venetië. Een en ander kost € 7385 per persoon.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in