Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van warrig tot extra lief: 10 tekenen dat hij vreemdgaat

Jouw man doet dat niet, toch? Maar waarom heb je dan zo’n akelig onderbuikgevoel? Speciaal voor alle vrouwen die zich afvragen of ze echt jaloers, onzeker of paranoïde zijn: 10 kenmerken van de overspelige man. (Ook volledig van toepassing op overspelige vrouwen.) 1. Hij is ineens erg gesteld op ...

Van warrig tot extra lief: 10 tekenen dat hij vreemdgaat

Jouw man doet dat niet, toch? Maar waarom heb je dan zo’n akelig onderbuikgevoel? Speciaal voor alle vrouwen die zich afvragen of ze echt jaloers, onzeker of paranoïde zijn: 10 kenmerken van de overspelige man. (Ook volledig van toepassing op overspelige vrouwen.)

1. Hij is ineens erg gesteld op zijn privacy. Zijn laptop wordt dichtgeklapt zodra je in de buurt komt, en de toegangscode van zijn telefoon is veranderd.

2. Manlief gedraagt zich afstandelijk, zegt weinig en maakt geen oogcontact op het moment dat jullie wel praten.

3. Apart... ineens doet hij wel erg veel aan uiterlijke verzorging en is hij geïnteresseerd in nieuwe kleding. Voor zichzelf, welteverstaan.

4. Familiezaken boeien niet meer. Hij toont nauwelijks belangstelling voor de promotie die je schoonzoon heeft gekregen, of voor jullie dochter die niet lekker in haar vel zit. De kras op zijn auto doet hem trouwens ook niets. Heel vreemd, die auto is z'n alles. Maar manlief heeft zijn gedachten heel ergens anders.

Lees ook: Carry's ex-man bleek homoseksueel: "Nu begrijp ik pas waar zijn woede vandaan kwam' 

5. Het liefst springt hij onder de douche, zodra hij thuis komt. ‘Hij komt je zo wel even gedag zeggen.’ Kleding gaat na een dag dragen in de wasmand.

6. Hij is warrig. Haalt verhalen door elkaar en vergeet wat zijn alibi was voor zijn afwezigheid.

7. Heel fijn, maar onnatuurlijk: hij is extra lief en aardig tegen je zonder (legale) goede reden. Ja, hij voelt zich schuldig, maar dat vertelt hij er niet bij.

8. Slordig! Er zitten lippenstift-vlekken op zijn kleding die niet van jouw mond komen en in die zweem parfum herken je jouw favoriete geurtje ook niet…

9. Hij gaat op tijd naar bed en verzint smoesjes om geen seks te hoeven hebben. Jij wist überhaupt niet dat het bestond: een man die geen seks wil hebben.

10. Je denkt dat het alleen in films gebeurt, maar mannen bewaren de rekeningen van hun afspraakjes. Dus voordat die broek of die jas in de wasmachine verdwijnt: check de zakken. Nog zo’n 'fijne': houd de pinbetalingen in de gaten. Waarom was hij wél in de dat restaurant en jij niet?

* Deze 10 tekenen kwamen tot stand naar aanleiding van een recent onderzoek dat Victoria Milan (een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen) hield onder 5780 actieve leden.

Foto Bill Clinton en Monica Lewinsky: Hollandse Hoogte