Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van liefdesboom tot miljoenenketting, zó viert Hollywood Valentijnsdag

Draaimolenpaard à 45.000 dollar, anyone?

Valentijnsdag

Een roos en een romantische kaart? Daar kun je in La La Land niet mee aankomen op Valentijnsdag. Nee, groot-groter-grootst moet het zijn. Dat hebben deze sterren goed begrepen.

Courtney Cox & David Arquette

Ja, je leest het goed: er staat een paard in de gang bij Friends-actrice Courteney Cox. Ze kreeg een antieke carrousel-schimmel ter waarde van 45.000 dollar (omgerekend 41.815 euro) voor Valentijn van haar toenmalige echtgenoot David Arquette. Ja, die had ze nog niet… De dierenliefde bleef - Courteney is gek met haar cavalier-kingcharlesspaniëls Harley en Hopper - maar Davids plek in de draaimolen is na dertien jaar huwelijk vergeven aan John McDaid, zanger van de band Snow Patrol.

Victoria & David Beckham

Dat paard was overigens een schijntje vergeleken bij de peperdure ketting die Victoria Beckham op Valentijnsdag in 2006 cadeau kreeg van haar beau. Het bedrag op het prijskaartje? Acht miljoen (!) dollar. Maar het Bulgari-sieraad was dan ook bezaaid met diamanten en robijnen. Romancing the stone: Golden Balls – zoals Posh hem liefkozend noemt – weet er wel raad mee.

Chrissy Teigen & John Legend

Zanger John Legend houdt van de betere verrassingen: in 2015 ‘ontvoerde’ hij zijn vrouw, fotomodel Chrissy Teigen, in zijn privéjet naar een bestemming die zij ter plekke mocht kiezen. Een schot in de roos: ‘Ik heb een magische mystery-date!’ juichte Chrissy aan boord van het vliegtuig. Dat John fan is van Valentijn blijkt wel uit het feit dat hij zijn vrouw, en moeder van hun drie bloedjes, vaker op ‘V-day’ meeneemt in zijn luxe jet – om 500 kilometer verderop chic te dineren bijvoorbeeld – maar hij bakt net zo lief hartvormige pannenkoeken voor haar. ‘My Valentine, I love this woman’, zwijmelt hij op social media. Een ding is zeker, hij doet zijn achternaam wel eer aan.

 

Luxe leven
  • Getty Images