Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Unieke kans: dit adellijke landhuis in Friesland staat te koop

Vijf miljoen wil de jonkheer er ongeveer voor hebben. Nederlandse landhuizen komen niet zo heel vaak op de markt. En de Epema State in het Friese IJsbrechtum al helemaal niet: die is al dertien generaties en 375 jaar in de familie van jonkheer Tjalling van Eysinga. Die het nu dus op de markt heef...

Unieke kans: dit adellijke landhuis in Friesland staat te koop

Vijf miljoen wil de jonkheer er ongeveer voor hebben.

Nederlandse landhuizen komen niet zo heel vaak op de markt. En de Epema State in het Friese IJsbrechtum al helemaal niet: die is al dertien generaties en 375 jaar in de familie van jonkheer Tjalling van Eysinga. Die het nu dus op de markt heeft staan.

Een prijskaartje hangt makelaar Redres er niet aan, maar de Leeuwarder Courant sprak de jonkheer zelf en wist hem te ontlokken dat hij zo'n vijf miljoen vraagt voor het landhuis, dat uitgebaat wordt voor evenementen, bruiloften, vergaderingen, diners en meer. Hieronder vertelt hij er meer over.

De Epema State ligt in IJsbrechtum, vlakbij Sneek en op het randje van het Friese merengebied. Het werd gebouwd in 1652 en heeft een woonoppervlak van bijna 1000 vierkante meter verdeeld over 21 kamers. Het ligt op bijna zes hectare grond.

Van het prachtige poortgebouw...

...tot de zitkamer...

...allemaal is het even prachtig.

Daar gaat iemand heel gelukkig van worden. Interesse? Hier vraag je een bezichtiging aan.

Beeld: Redres

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in