Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

TV: CHEF IN JE OOR

Chef in je oor is het nieuwe kookprogramma van AVROTROS waarin twee teams tegen elkaar strijden. Elk team bestaat uit een topchef en een BN’er. De BN’er staat in de keuken en krijgt via een oortje instructies van de topchef. De topchef mag zelf geen stap in de keuken zetten. Beiden teams bereiden...

TV: CHEF IN JE OOR
Chef

Chef in je oor is het nieuwe kookprogramma van AVROTROS waarin twee teams tegen elkaar strijden. Elk team bestaat uit een topchef en een BN’er. De BN’er staat in de keuken en krijgt via een oortje instructies van de topchef. De topchef mag zelf geen stap in de keuken zetten. Beiden teams bereiden hetzelfde gerecht en een culinair recensent bepaald uiteindelijk welk team heeft gewonnen. Het winnende team mag eten bij het sterrenrestaurant van de andere chefkok.

In de eerste aflevering strijden chefkok Erik van Loo en presentator Pepijn Gunneweg tegen chefkok Stefan van Sprang en actrice Fockeline Ouwerkerk.

Chef in je oor wordt gepresenteerd Klaas van der Eerden en is vanaf 17 mei wekelijks te zien bij de AVROTROS op NPO3.

Sterrenchefs

Erik van Loo en Stefan van Sprang hebben beiden twee Michelin-sterren. Erik van Loo is bekend van restaurant Parkheuvel in Rotterdam en Stefan van Sprang kookt de sterren van de hemel in restaurant Aan de Poel te Amstelveen.

In aflevering twee zien we chefkok Edwin Vinke (De Kromme Watergang) en acteur Ruud Feltkamp strijden tegen chefkok Joris Bijdendijk (RIJKS en voorheen Bridges) en cabaretier Richard Groenendijk.

Andere BN’ers die meedoen

Filemon Wesselink, Annemieke Schollaardt, Fred van Leer, Anne-Marie Jung, Roué Verveer, Brownie Dutch en Tim Douwsma.

Andere sterrenchefs die meedoen

Ron Blaauw (Ron Gastrobar, Amsterdam),  Soenil Bahadoer (De Lindehof, Nuenen).