Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Te koop: het hoogste penthouse ter wereld

Uitzichtje, hoor. Je moet geen last hebben van hoogtevrees, maar het uitzicht is gegarandeerd adembenemend. In New York wordt een appartement van 250 miljoen dollar te koop aangeboden. Het betreft het hoogstgelegen penthouse ter wereld. De makelaar van het appartement spreekt van een ’once in a l...

Te koop: het hoogste penthouse ter wereld

Uitzichtje, hoor.

Je moet geen last hebben van hoogtevrees, maar het uitzicht is gegarandeerd adembenemend. In New York wordt een appartement van 250 miljoen dollar te koop aangeboden. Het betreft het hoogstgelegen penthouse ter wereld.

De makelaar van het appartement spreekt van een ’once in a lifetime penthouse’. Het penthouse bevindt zich op 430 meter hoogte en kijkt uit over onder andere Central Park.

Het heeft meteen ook het hoogste privéterras ter wereld. In de Central Park Tower staan verder een restaurant, zwembad en fitness- en wellnesscentrum tot je beschikking, samen met diverse lounges (voor als je eens een feestje wilt geven) en een filmzaal. Wie biedt?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in