Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z verwacht een tweeling

Een ware baby boom in Hollywood. Of moeten we zeggen 'meerlingen boom'? Maakte zanger en creatieve duizendpoot Pharrell Williams gisteren nog bekend dat hij vader is geworden van een drieling, vandaag deelde zangeres Beyoncé met de wereld dat zij en echtgenoot Jay-Z ook wederom ouders worden. En ...

Sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z verwacht een tweeling

Een ware baby boom in Hollywood. Of moeten we zeggen 'meerlingen boom'?

Maakte zanger en creatieve duizendpoot Pharrell Williams gisteren nog bekend dat hij vader is geworden van een drieling, vandaag deelde zangeres Beyoncé met de wereld dat zij en echtgenoot Jay-Z ook wederom ouders worden. En ook niet van één kind, maar van twee kleine diva's of divo's. 

Lees ook: Zanger en Chanel-model Pharrell Williams vader geworden van drieling

Iedereen mag het weten

Dat maakte de zangeres bekend via Instagram. Bij de foto (zie onder), waarop ze - gehuld in een sluier - haar zwangere buik vasthoudt, schrijft Beyoncé: "Wij willen onze liefde en blijheid met jullie delen. We zijn voor de tweede keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie met twee wordt uitgebreid en we danken jullie voor alle liefdeswensen."

De tweeling worden het tweede en derde kindje voor de 35-jarige Beyoncé en de 47-jarige Jay-Z. Samen hebben ze al dochter Blue Ivy (5).

Bron beeld: ANP Foto

Bron: de Telegraaf