Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stel heeft 9 jaar gewacht om hun huwelijkscadeau te openen

En het is een mooi en origineel gebaar Toen Brandon en Kathy Gunn negen jaar geleden trouwden in Michigan, kregen zij een ‘interessant’ huwelijkscadeautje van Kathy’s oudtante Alison. Het was een doos, waarop stond: ‘Niet openen tot de eerste onenigheid’. De doos bleef voor negen jaar ongeopend. ...

Stel heeft 9 jaar gewacht om hun huwelijkscadeau te openen

En het is een mooi en origineel gebaar

Toen Brandon en Kathy Gunn negen jaar geleden

Huwelijkscadeau

Kathy zei wel dat haar man en zij genoeg ruzietjes hebben gehad in de afgelopen jaren. Ze stonden zelfs even op het punt om uit elkaar te gaan, maar de doos bleef ongeopend. Kathy en Brandon waren beide te koppig om de doos te openen. Zij wilden ondanks de meningsverschillen hun relatie samen laten werken, zonder hulp van een mysterieuze box.

De situatie wordt hierdoor getest. Is dit dé tijd om de doos te openen? Is dit onze grootste ruzie? Of komt er hierna een grotere, en krijgen wij dan spijt dat wij hem al geopend hebben? Daarom hadden zij gewacht. Toen zij zelf uitgenodigd werden voor een bruiloft, moesten zij een cadeau bedenken. Het had lang genoeg geduurd.

De doos ging open en zij vonden twee met de hand geschreven enveloppen. Één voor Kathy en één voor Brandon. In Kathy haar envelop zat geld met de opdracht om hiermee een pizza te kopen en daarna in bad te gaan. Brandon’s brief zei dat hij met zijn gekregen geld wijn en bloemen moest kopen. De doos gaf hun een avondje samen, maar leerde hen ook belangrijke communicatiemiddelen voor een getrouwd paar.

‘Negen jaar en drie verhuizingen lang stond die doos hoog op de plank te verstoffen’, zegt Kathy. ‘Toch is heeft het een of andere manier ons meer geleerd over tolerantie, begrip, compromis en geduld.’ En dat vinden wij een onbetaalbaar cadeau.